Det är tack vare våra sponsorer som vi kan hålla på med det vi gör på denna sida. 

OM FA-TRAILER

Hos oss finner du ett enormt stort utbud av samtliga släptyper från IWT, ÄVEN de största ”BIAB” eller ”Buisness in a box” vagnarna där vi är stolta att vara den enda leverantöret i landet!

Vi har totalt 4 olika varianter av släp som plattform för olika typer av företags vagnar, kanske går just du/ni och drömmer om en egen food truck ? Kolla då in våra produkter då vi har extremt flexibla lösningar för all typ av mobil catering och matservering/tillagning.

De släp som vi inte har i lager själva men som finns hos generalagenten för direkt leverans går oftast att få hem inom oss inom en vecka från att en eventuell order lagts.

Även Lastbilar avsedda för transport av häst (eller fordon specialbyggda efter Era önskemål) från Clear Round går att beställa från oss. 

Samtliga nya fordon som köps hos oss erbjuder vi att leverera hem till Er, över hela Sverige!

Vårt sortiment är därför anpassat efter flera olika behov och krav. Det finns släp och släpvagnar i flertalet olika storlekar, utföranden och som kan anpassas efter Era behov.

Våra hästtransporter och lastbilar rymmer allt från en häst till flera och har stor variation på utrustning, men alla transporter har hög säkerhet och komfort för både hästen och ryttaren.

FA-Trailer erbjuder förutom försäljning av nya och begagnade fordon, service och reservdelar till alla våra fabrikat samt till alla på marknaden förekommande personbilssläp.

Alla vi som arbetar på FA-Trailer har som mål att ge dig bästa möjliga service, tveka därför aldrig på att kontakta oss.

Varmt Välkommen! 

Andreas Forsström
VD, FA-Trailer AB

Det ska vara enkelt och säkert att transportera häst!

Det finns mycket att tänka på när man ska transportera sin häst.
Vad behöver jag ha med mig?
Har jag rätt körkortsbehörighet?
Vad gör jag om något oförutsett händer på vägen?

Vi hjälper dig gärna med all teknisk information, t.ex. hur fordonen är utrustade, hur du kör på ett schysst sätt för hästen, och att du har rätt körkortsbehörighet.

Men den viktigaste biten för att få på hästen och att den ska stå still under hela färden, måste du jobba med själv – att öva tillit och ledarskap från marken, så att hästen litar på dig och att ”Den där lådan” inte är så farlig att gå på.
Även om du inte ska hyra just idag så jobba med de sakerna redan nu så att det inte blir ett problem om du akut behöver hyra pga veterinärbesök, eller om du har hittat en rolig kurs eller tävling som du vill åka på.

Vi har tillstånd för uthyrning av motorfordon och kompetensbevis för djurtransporter samt transportörtillstånd med registrering som uthyrare.
Det gör att vi har den kunskap som myndigheterna kräver för att få lov att hyra ut och att se till att djuren har det så bra som möjligt.

Välkommen att boka ditt fordon hos Horsecab!