Om vår podcast

I sadelkammarpoden kommer du kunna lyssna på oss där vi fördjupar oss i häst, häst liv, häst tävlingar och det som hör till, foder och hälsa för häst och människor och mycket mycket mer. Vår ambition är att skapa ett lyssnarvänligt program som sträcker sig över alla åldrar och kunskaps nivå. Vi kommer att bjuda in intressanta gäster som kommer dela med sig av sina kunskaper och intressanta berättelser, och även komplettera podden med en del vloggande för att fördjupa oss och förtydliga en del av det vi tar upp i podden.

 

Det är viktigt för oss att djuren alltid kommer först och att djurhållningen inte sker på djurens bekostnad utan att allt sker så naturligt som möjligt, så att människa och djur kan utvecklas tillsammans.

Du kommer kunna få höra små inflik från övriga boende på vår gård såsom höns och tuppar som råkar bo granne med vår studio, hundar som ibland är med oss under inspelningar eller kanske katter mm som letat sig in under inspelningarna.

Vi kommer ibland finnas ute på tävlingsplatser och göra live intervjuer med ryttare och även göra besök hos några av våra gäster för att fördjupa oss ytterligare i deras verksamhet och dela med oss av bra tips och idéer. Vi har även för avsikt att fördjupa oss i mat och näring för ryttaren, något som vi upplever att man ofta glömmer bort trots att många lägger åtskilliga timmar på att beräkna foderstater åt sin häst bara för att själv utfodra sig med en korv och lite pulvermos.

Ingen kan allt men alla kan något, tillsammans bär vi på en sjö av kunskap om vi bara delar med oss av den.