I vår strävan efter perfektion i våra hästar kanske vi ibland glömmer att lägga fokus på oss själva som ryttare. Men vi på Clubafterride tror starkt på att våran hälsa  påverkar hästen positivt eller negativt beroende på hur du som ryttare mår. Vi vet självklart hur mycket tid som försvinner i stallet och på hästen och att det kanske inte alltid är det lättaste att lägga tid och energi på sig själv men i slutändan tror vi att det är värt det. 

Därför är vårat mål att prata med experter inom området hälsa både inom och utanför hästvärlden. Bland annat det som rör maten som vi äter men även träning utanför ridandet för att se vilka övningar som hjälper dig på hästryggen. 

Hur kan man äta nyttigt när man befinner sig på vägarna på väg till och från tävling till exempel?

Räcker ridandet som motion eller måste jag gå till gymmet? eller kanske nått annat alternativ funkar?

Vi har många frågor som säker du har undrat flera gånger också och vårat mål är att få svar på alla dessa. Via intervjuer mer experter av mat och hälsa men också inom dom mest framgångsrika ryttarna för att fråga dom hur dom ser på detta ämne. Hur mycket tid och energi lägger dom på sin egen hälsa?

Dessa frågor och funderingar kommer vi söka svar på och dyka djupare i på våran podcast Afterride och i våran Vlogg som båda kommer att laddas upp här på hemsidan men även via andra kanaler. Våran podcast kommer du även finna på till exempel Spotify men även många andra ställen. Vloggen kommer som sagt få en egen plats här på hemsidan men du kan även följa oss på Youtube då vi kommer lägga upp videomaterial även där.