Caroline Darcourt

Caroline Darcourt

En så skicklig, mjuk, välbalanserad och intressant ryttare som sadlat om från hoppning till dressyr, tävlar upp till svår klass och arbetar som beridare hos välrenommerade Lövsta Stuteri & Seminstation Vi pratar lite om hennes resa dit och där samt om satsningen och resan till Wellington USA. Hon är även utbildad inom kost och näring vilket vi också tyckte var väldigt intressant att passa på att lära oss lite om, vikten av detta i en elitsatsning är inte att förglömma. (Hon har även ett Instagram konto @smoothiesandstuff där hon har lite recept och inspiration 😀)
Tack Caroline för en väldigt trevlig pratstund och stort lycka till i framtiden, vi hejjar på dig!
Foto Sara Hellner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *